Tilmelding til Dansk Sommelier Uddannelse KØBENHAVN 2021 er nu åben

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Ved at sende denne ansøgning bekræfter jeg at have læst og accepteret betingelserne for uddannelsen. Se betingelserne længere oppe på siden. 

Kom med på en af Danmarks bedste Sommelier uddannelser!

Optagelse åben nu!

For at søge om optagelse til Dansk Sommelier Uddannelse, kræves det at du er aktiv i restaurantionsbranchen eller at du har planer om at blive det. Hvis du er i tvivl om hvor vidt du er egnet til optagelse kontakt os endelig på julie@dansksommelieruddannelse.dk.  

BETINGELSER FOR TILMELDELSE TIL SOMMELIER UDDANNELSE

Ved ansøgning om studieplads ved Dansk Sommelier Uddannelse med opstart mandag 1. marts 2021. Pris 40.000 kr. Bemærk at beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR nr vil der blive pålagt moms. Pengene dækker 36 dage med undervisning, grundbog samt kompendier, frokost og forplejning, vin og andre drikkevarer til undervisningen. Studietur og bøger udover grundbogen er ikke inkluderet i prisen. Ansøgningen er bindende!

Afbestilling af kurset skal være skriftligt og sendes til julie@dansksommelieruddannelse.dk. Ved afbestilling, uanset årsag, skal betales et administrationsgebyr på kr. 500. Ved afbestilling mindre end 6 uger før start, uanset årsag, skal betales et afbestillingsgebyr på 20 % af kursusafgiften. Ved afbestilling mindre end 2 uger før start skal hele kursusafgiften betales.

Når du indsender ansøgningen bekræfter du samtidig at du har læst og accepteret betingelserne for studiet.