Grundkursus Introduktion

Skal du eller dine ansatte have et indblik i vinens verden?

Vores Grundkursus Introduktion er for alle! Hvad enten du allerede arbejder i HoReCa, eller du måske har et ønske om en dag i fremtiden at arbejde i HoReCa. Eller for dig, som bare gerne vil blive klogere på vin!
Målet med et grundkursus hos Dansk Sommelier Uddannelse er at opnå gode basiskundskaber om vin, samt få en professionel smageteknik.

På Dansk Sommelier Uddannelses grundkursus udvikler vi en grundforståelse for vinens verden.
Vi ser på verdens vinlande og regioner, dens internationale druer og vinens produktionsteknikker.  

Vi vil i løbet af undervisningen gennemgå og smage på de vigtigste vinlande og delvist deres regioner. Dette kunne være Frankrig, Tyskland, Italien og dele af den nye verden så som USA og Sydamerika. Ydermere vil de studerende blive præsenteret for ”baggrunden” for vinens verden så som vinlovgivning, markarbejdet, vinifikationsteknikker, hoveddruer samt vinstile.
Der vil desuden blive undervist i professionel smageteknik udfra vores smageskema hos Dansk Sommelier Uddannelse.  

Vores grundkursus kan bruges som en byggesten til den enkeltes studerendes videreudvikling og forståelse for restaurationsbranchen og dens indhold i forbindelse med vinen. Grundkursus Introduktion er derfor både til gavn for den enkelte deltager og for dennes arbejdsplads. Medarbejderen vil ved endt kursus blive mere tryg ved restaurantens vinkort samt kunne udvise større overblik og motiveret salg under service. 

Undervisningen bygger på vores grundbog "The Essential Guide to Wine" af Wine Folly samt et kompendie produceret af Dansk Sommelier Uddannelse.
Grundbog samt kompendiet vil blive udleveret på kursets første dag. 

For bestået grundkurset forventes den studerende at deltage i al undervisning, samt bestå den afsluttende prøve, som indeholder en teoriprøve samt en blindsmagning af to vine.
Alle kursister vil ved gennemført og bestået kursus modtage et diplom samt vores nål.

 

Praktisk information: 

Pris: 6.500 kr. (Bemærk at beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv vil der blive pålagt moms.)

KØBENHAVN:

Dato: 27. april, 4. maj, 11. maj & 18. maj 2021

Tidspunkt: 09.00-16.00

Lokale: Gastronomisk Innovation

.

AARHUS:

Dato: 4. maj, 11. maj, 18. maj, & 25. maj 2021

Tidspunkt: 09.00-16.00

Lokale: FF Aarhus