Velkommen til Dansk Sommelier Uddannelse

Næste holdstart: januar 2019...

Dansk Sommelier Uddannelse (DSU) er Danmarks nyeste sommelieruddannelse og alligevel en af de mest erfarne og veletablerede sommelier-skoler i Europa. Udover at have 14 års erfaring med Norsk Sommelier Uddannelse, har vi uddannet talentfulde sommelierer i flere år. De arbejder i hele verden og gør sig bemærket i alt fra internationale konkurrencer for Sommelierer til Bocuse d´Or.

Hos DSU tilbyder vi en solid og grundig uddannelse i sommelierfaget. Alle vores undervisere er erfarne sommelierer, der er nøje udvalgt på baggrund af deres store erfaring inden for vinens verden.   

Til dagligt vil uddannelsen blive drevet af vores leder, Julie Brink Færch, der selv er sommelier, medlem af Dansk Sommelier Forening samt WSET diploma studerende. Hun har mange års erfaring som sommelier og tjener, bl.a. hos Kokkeriet, AOC, Restaurant Herman og Restaurant Alberto K.

For at sikre den bedst mulige undervisning, har Julie sammensat et team bestående af nogle af Danmarks bedste sommelierer. De vil sikre det høje niveau i dine forelæsninger og samtidig gøre dig til den bedste Sommelier, du kan blive. Teamet vil undervise dig med udgangspunkt i dig, din arbejdssituation og din hverdag sammen med gæsterne.

 

Læs mere om Sommelier Uddannelsen her

Læs mere om vores undervisere her.