NYHED! Ny afdeling i Århus fra 2020!

For interesse kontakt Julie@dansksommelieruddannelse.dk 

 

Kom med ind i en forunderlig verden af vin

Sommelier Uddannelse

I modsætning til vores konkurrenter i Danmark er vi ikke for alle.

Vi henvender os primært til dig, som arbejder på hotel, restaurant og catering (HoReCa) og som ønsker at blive en passioneret og fagligt dygtig sommelier.

Er du ikke allerede en del af HoReCa, og vil du stadig gerne være sommelier? Der er flere indgangsvinkler til sommelier uddannelsen. Har du for eksempel branche-relevant erfaring med vin og gæster? Ønsker du et job indenfor dette område? Din ansøgning kan potentielt godt godtages, og vi anbefaler dig derfor at søge om optagelse alligevel.

NÆSTE HOLDSTART JANUAR 2020!

KØBENHAVN holdstart mandag d. 6 januar 2010 

ÅRHUS holdstart mandag d. 13 januar 2020

Vi ved, at det tager tid at blive en dygtig sommelier, og derfor er vores uddannelse spredt over 10 måneder fra start januar til start november med 36 undervisningsdage. 

Undervisningen forgår mandage i vores fantastiske undervisningslokale på Gastronomisk Innovation på Frederiksborggade lige ved Nørreport station fra kl. 9.00-17.00. (Lokation for Århus følger) Her har vi fundet den rette atmosfære for at skabe en inspirerende og virkelighedstro undervisning med fokus på de elementer, som vi anser som det vigtigste for jeres udvikling som sommlierer:

  • Sommelierer der har en bred grundlæggende viden og forståelse for vin, spiritus og andre drikkevarer og sammensætning med mad.
  • Sommelierer der hviler i sit erhverv og arbejder selvstændigt.
  • Sommelierer der tager ansvar for sit arbejde og præcis udførelse deraf.
  • Sommelierer der kan koble deres teorividen på deres praksis i dagligdagen og formidle den til andre.

 

Undervejs i undervisningsforløbet vil du blive præsenteret for de vigtigste vinlande, deres vinregioner og de vigtigste vinstilarter derfra. Dette kunne være lande så som Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, USA, Sydamerika, Sydafrika eller Australien.

Ydermere vil sommelier uddannelsen have fag såsom:

Praktisk undervisning: Åbning & dekantering, vinfejl, opbygning og prissætning af vinkort, cocktails og bararbjede 

Øl, cider, mineralvand, spiritus, the og kaffe

Mad og vinsammensætning

Værtskab & gæstepsykologi, slag og sercive, sommelierens virkemidler

 

Disse fag og mange flere vil tilsammen skabe rammen for dig til at blive en sommelier, der kan arbejde selvstændigt, korrekt og med et stort overblik i en restaurant. 

 

Praktisk information:

Pris: 40.000 kr. (Bemærk at beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR nr. vil der blive pålagt moms.)

Prisen inkluderer: undervisning, grundbog, kompendier til undervisningen, vin og andre drikkevarer til undervisningen samt frokost og forplejning på undervisningsdagene. 

Undervisningsdatoer: Fast hver mandag fra mandag januar 2020 pånær helligdage, vinterferie, sommerferie og efterårsferie.

Endelig undervisningsplan fremsendes i slutningen af 2019. 

 

Husk at du/ din arbejdsplads kan søge refusion gennem uddannelsesfonde via Pension Danmark. Se mere information her.

Vi tror at 2020 er året hvor du kan blive Sommelier! Vil du med på rejsen ind i vinens verden? Ansøg om optagelse her

For mere information send gerne en e-mail til julie@dansksommelieruddannelse.dk