Kom med ind i en forunderlig verden af vin

Sommelier Uddannelse

I modsætning til vores konkurrenter i Danmark er vi ikke for alle.

Vi henvender os primært til dig som arbejder på hotel, restaurant og catering (HoReCa) og som ønsker at blive en passioneret og fagligt dygtig sommelier.

Er du ikke allerede en del af HoReCa og vil stadig gerne være sommelier? Der er flere indgangsvinkler til sommelier uddannelsen. Har du fx branche-relevant erfaring med vin og gæster? Ønsker du et job indenfor dette område? Din ansøgning kan potentielt godt godtages, og vi anbefaler dig derfor at søge om optagelse alligevel.

NÆSTE HOLDSTART JANUAR 2019!

FOR VENTELISTE TIL OPTAGELSE 2019 KONTAKT: Julie@dansksommelieruddannelse.dk

Vi ved, at det tager tid at blive en dygtig sommelier, og derfor er vores uddannelse spredt over 10 måneder fra start januar til start november med 36 undervisningsdage. 

Undervisningen forgår mandage i vores fantastiske undervisningslokale på H. C. Andersens Slottet i Tivoli fra kl. 9.00-17.00. Her har vi fundet den rette atmosfære for at skabe en inspirerende og virkelighedstro undervisning, med fokus på de elementer vi anser som det vigtigste for jeres udvikling som sommlierer:

  • Sommelierer der har en bred grundlæggende viden og forståelse for vin, spiritus og andre drikkevarer og sammensætning med mad.
  • Sommelierer der hviler i sit erhverv og arbejder selvstændigt.
  • Sommelierer der tager ansvar for sit arbejde og præcis udførelse deraf.
  • Sommelierer der kan koble deres teorividen på deres praksis i dagligdagen og formidle den til andre.

 

Undervejs i undervisningsforløbet vil du blive præsenteret for de vigtigste vinlande, deres vinregioner og de vigtigste vinstilarter derfra. Dette kunne være lande så som Frankrig, Tyskland, Italien, USA, Sydamerika eller Australien.

Ydermere vil sommelier uddannelsen have fag såsom:

Praktisk undervisning: Åbning & dekantering, prisætning, opbygning af vinkort. 

Mad og vinsammensætning

Værtskab & gæstepsykologi

 

Disse fag og mange flere vil tilsammen skabe rammen for dig til at blive en sommelier der kan arbejde selvstændigt, korrekt og med et stort overblik i en restaurant. 

 

Praktisk information:

Pris: 40.000 kr. (Bemærk at beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR nr. vil der blive pålagt moms.)

Prisen inkluderer: undervisning, grundbog, kompendier til undervisningen, vin og andre drikkevarer til undervisningen samt frokost og forplejning på undervisningsdagene. 

Undervisningsdatoer: Fast hver mandag fra mandag d. 7 januar 2019. Pånær helligdage, vinterferie, sommerferie og efterårsferie.

Endelig undervisningsplan fremsender i efteråret 2018. 

 

Husk at du/ din arbejdsplads kan søge refusion gennem uddannelsesfonde via Pension Danmark. Se mere information her.

Vi tror at 2019 er året hvor du kan blive Sommelier! Vil du med på rejsen ind i vinens verden? Ansøg om optagelse her

For mere information send gerne en e-mail til julie@dansksommelieruddannelse.dk